MK
EN
{{ activeLanguageSymbol }}
MK
EN
 • Почетна
 • Производи
  • ХРАНА
   • ПОЈАДОК
   • САЛАТИ
   • МЕЗЕ
   • СЕНДВИЧИ
   • ПАНИНИ
   • БУРИТО
   • БУРГЕР
   • ПИЦА & ФЛЕТ БРЕД
   • ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ИЗБОР
   • ПАСТА И РИЖОТО
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
   • ДЕСЕРТИ
   • ДОДАТОЦИ ЗА ОМЛЕТ
   • ДОДАТОЦИ ЗА ВАФЛА И ПАЛАЧИНКА
  • ПИЈАЛОЦИ
   • БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
   • АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
  • СЛАТКАРА
   • СЛАТКАРА
 • Политика за купување
 • Контакт
Почетна
 • ХРАНА
  • ПОЈАДОК
  • САЛАТИ
  • МЕЗЕ
  • СЕНДВИЧИ
  • ПАНИНИ
  • БУРИТО
  • БУРГЕР
  • ПИЦА & ФЛЕТ БРЕД
  • ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ИЗБОР
  • ПАСТА И РИЖОТО
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
  • ДЕСЕРТИ
  • ДОДАТОЦИ ЗА ОМЛЕТ
  • ДОДАТОЦИ ЗА ВАФЛА И ПАЛАЧИНКА
 • ПИЈАЛОЦИ
  • БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
  • АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
 • СЛАТКАРА
  • СЛАТКАРА
Политика за купување
Контакт
Посетете ги нашите продавници
Sky Corner
Тел: 00389 71 331 607 Македонски Просветители бр.1 Охрид, 6000
Работно време
Пон - Пет: 08:00 - 22:30 Сабота: 08:00 - 22:30 Недела: 08:00 - 22:30
Bistro Corner
Тел: 070 537 901 Македонски Просветители Охрид, 6000
Работно време
Пон - Пет: 08:00 - 21:00 Сабота: 08:00 - 21:00 Недела: 08:00 - 21:00
Поставете ни прашање